Hermens Fruitsystems Info Avond: Anti-Regen overkappingen

Om fruittelers kennis te laten maken met het ‘Standard Protect Rain System’ als anti-regen overkapping voor kersen, aardbeien en ander kleinfruit, organiseert Hermens Fruitsystems op 29-06-2021 een informatie avond in de regio Borgloon.

Onze adviseurs geven u graag meer uitleg over het systeem, de technische eigenschappen en de montage van een anti-regen overkapping. Dit alles onder het genot van een kop koffie en een stuk vlaai.

Mede door de huidige COVID-19 situatie zijn wij genoodzaakt een limiet te stellen op het aantal inschrijvingen. Schrijf u dus snél in door een mail te sturen naar info@hermensfruitsystems.eu vóór 27-06-2021.
Vermeld in deze mail uw voor- en achternaam, firmanaam en telefoonnummer. Zodra wij uw mail hebben ontvangen sturen wij u meer informatie. Natuurlijk is de info avond onder voorbehoud van de maatregels die er op dat moment gelden en onder voorbehoud van voldoende belangstelling.

Mocht er veel belangstelling zijn, dan zal er een tweede informatie avond gehouden worden op een ander tijdstip in regio Herk-de-Stad.

Hopelijk mogen wij u binnenkort verwelkomen op onze info avond. Tot snel!